Zo werken wij

Accent Audio is een kleine, maar zeer hoogwaardige project studio. We hebben top-notch microfoons, mic-pre’s, converters, effectapparatuur en afluistering, alles om prachtige opnames te maken. Naast complete CD producties kan je ook bij ons terecht voor kleinere projecten, we zijn zelfs per uur te boeken! De afgelopen jaren hebben we heel diverse opnames gemaakt, van klassieke orkesten en koren tot singer-songwriter, van hedendaagse moderne muziek tot pop, in de studio én op locatie, kortom meer dan genoeg ervaring!

Voor het maken van opnames op locatie hebben we een compacte, high-end opnameset gebouwd rondom de Crane Song Spider (8 kanaals mixer met sublieme mic-pre’s).

Accent Audio is een project studio, dat houdt in dat we zelf geen enorme opnameruimte hebben waarin we grote groepen kunnen opnemen. We werken in één ruimte van ongeveer 55 m2 waarin genoeg ruimte is om een kleine groep op te nemen. Ideaal voor singer-songwriters en kleinere popgroepen. Er is een grote toetsen collectie aanwezig met klassiekers zoals een Fender Rhodes 73 mkI, Roland Juno-60 en een vrachtlading aan MIDI apparatuur, uiteraard staat dit alles geheel tot je beschikking!

Je kan ons altijd even mailen of bellen als je vragen hebt over de mogelijkheden, we denken graag met je mee!