Zo werken wij

Accent Audio is een kleine, maar zeer hoogwaardige project studio. Met top-notch microfoons, mic-pre’s, converters, effectapparatuur en afluistering, alles om prachtige opnames te maken. Naast complete CD producties kan je ook bij Accent Audio terecht voor kleinere projecten, de studio is zelfs per uur te boeken. De afgelopen jaren zijn er heel diverse opnames gemaakt, van klassieke orkesten en koren tot singer-songwriter, van hedendaagse moderne muziek tot pop, in de studio én op locatie. Kortom meer dan genoeg ervaring!

Voor het maken van opnames op locatie is er een compacte, high-end opnameset, gebouwd rondom de Crane Song Spider (8 kanaals mixer met sublieme mic-pre’s).

Accent Audio is een project studio, dat houdt in dat er geen enorme opnameruimte is waarin grote groepen kunnen opnemen, maar juist compact en zó opgebouwd en (technisch) ingericht dat het voor veel verschillende projecten kan worden ingezet. De studio bestaat uit één ruimte van ongeveer 55 m2 waarin genoeg plaats is om een kleine groep op te nemen. Ideaal voor singer-songwriters en kleinere popgroepen. Er is een grote toetsen collectie aanwezig met klassiekers zoals een Fender Rhodes 73 mkI, Roland Juno-60 en een vrachtlading aan MIDI apparatuur, uiteraard staat dit alles geheel tot je beschikking!

Je kan altijd even mailen of bellen als je vragen hebt over de mogelijkheden, ik denk graag met je mee!