Nieuws

Bandjes en singer/songwriters opgelet!

Nieuwe songs geschreven? Kom ze opnemen bij Accent Audio! Je kan de studio nu per uur boeken, je zit dus niet vast aan een heel dagdeel, één uurtje komen opnemen is geen enkel probleem.

Daarnaast kunnen HD videocamera’s geplaatst worden voor het maken van promotiemateriaal voor Youtube e.d.

De backline bestaat uit o.a. een Rhodes 73 Mark I, Stage piano’s, Roland Juno-60 en andere (analoge) synths, Mesa Boogie/Fender Custom ’68/Lab Serie/Roland amps, Yamaha Custom Stage kit. Er zijn personal mixers aanwezig zodat je je eigen koptelefoonmix kan maken. Een schitterende collectie microfoons met o.a. een Neumann M149 buizenmic en analoge outboard gear van Rupert Neve Designs, AMS Neve, API en Crane Song staan garant voor hoogwaardige opnames.

Interesse? Stuur voor meer informatie een mail naar info@accentaudio.eu