Mixing

Accent Audio beschikt over een uitgebreid arsenaal aan outboard gear en hard- en software effecten om je mix tot in de puntjes goed te laten klinken. De monitors zijn gekalibreerd en aangepast op de ruimte, zodat ze heel neutraal klinken. Mijn mix Setup is hybride, audio wordt opgenomen en geëdit in Logic Pro, het mixen gebeurt met topklasse analoge apparatuur. Het grote voordeel van deze methode is dat dit het beste van twee werelden combineert, de workflow van digitaal en de sound van analoog!

In de studio staan analoge smaakmakers: Rupert Neve Designs Shelford Channel (2x), AMS Neve 1073DPX pre-amp/EQ (stereo unit), Focusrite ISA-430 Channel strips (2x) en API audio 3124v pre-amps. De Crane Song Spider mixer wordt gebruikt voor analog summing. Mixing consoles van Sony, Soundcraft en Soundtracs voor submixing. Er zijn hardware compressors, reverbs en andere effecten aanwezig van DBX, TC Electronics, Lexicon, Yamaha, Roland, Dynacord en Korg. Plug-ins zijn beschikbaar van ondermeer UAD, SSL, Waves, Soundtoys, Brainworx, Native Instruments en Izotope.

Als je thuis, op locatie of in een andere studio opnames hebt gemaakt, dan kan je die uiteraard ook door mij laten mixen. Je kan dan de bestanden per Wetransfer of Dropbox doorsturen. Vrijwel alle formaten (Logic Pro, Cubase, Pro Tools, etc) kunnen worden geïmporteerd. Gitaren, bassen en andere instrumenten kunnen we re-ampen om de gewenste sound te verkrijgen.

Als je vragen hebt over het laten mixen van je muziek, neem dan even contact met me op.