10 jaar Accent Audio: gratis muzikantenmiddag op 3 maart

Accent Audio bestaat 10 jaar! Om dat te vieren worden er verspreid over het jaar 4 gratis muzikantenmiddagen georganiseerd. Je kan er dan terecht met vragen over hoe je zelf muziek kunt opnemen, mixen en masteren. De eerste van de vier muzikantenmiddagen wordt gehouden op zaterdag 3 maart vanaf 13:00 uur.

Als je eigen opnames hebt gemaakt en je wilt daarover een second opinion, neem ze dan gerust mee! Wil je weten hoe je het beste vocalen of instrumenten kunt opnemen? Er staat microfoons klaar om mee aan de slag te gaan. Heb je vragen over apparatuur of software voor je home-studio, dan kan daar naar worden gekeken.

Wil je erbij zijn? Stuur een mail naar info@accentaudio.eu. De middag wordt verdeeld in 3 blokken:
Blok 1: 13:00 – 14:30
Blok 2: 15:00 – 16:30
Blok 3: 17:00 – 18:30

Geef in de mail aan:
– in welk blok je ingedeeld wilt worden en
– wat je graag zou willen weten

Het aantal plaatsen is beperkt, maximaal 5 personen per blok, dus wees er snel bij!

Het adres is:
Pastoor Jutenlaan 60
4624GT Bergen op Zoom