Podcasts

De podcast bestaat al sinds 2004. Een aantal jaar na lancering werd deze vorm van media minder populair, maar de laatste jaren is de podcast audio-stream weer aan een flinke opmars bezig. 

Het is een ideale manier om kennis en kunde over te brengen. Mensen luisteren ernaar op een moment dat het hun goed uitkomt. De inhoud van een podcast kan van alles zijn: nieuws, interviews, reviews, onderwijs,  wetenschap, medisch, technisch, literatuur, productbesprekingen, enz… Een ideale tool voor e-learning, microlearning en marketing!

Een goede podcast valt of staat -naast een goede inhoud- met de geluidskwaliteit. Het is relatief eenvoudig om zelf een podcast te produceren, maar als het is opgenomen met het microfoontje van een mobiel of een budgetmicrofoon in een ruimte met slechte akoestiek, dan leidt dat enorm af van de inhoud. Luisteraars zullen dan eerder wegzappen.

Bij Accent Audio kunnen podcasts worden opgenomen, met de beste apparatuur, in een sfeervolle studio met prima akoestiek. Opnames met meerdere sprekers kunnen worden opgenomen. Kiest u er voor om een podcast op locatie op te nemen, dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Heeft u vragen? Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie

 

Bij Accent Audio neem je de beste kwaliteit Podcasts op!
Podcast Production